• ВО СРЕДА 63 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  20.02.2017 11:55:37

  На 22.2.2017 година (среда) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 63-та седница на Советот на Општината.

 • ВО ПОНЕДЕЛНИК 62 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  02.02.2017 11:37:16

  На 6.2.2017 година (понеделник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 62-та седница на Советот на Општината.

 • ВО СРЕДА 61 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  20.01.2017 10:03:16

  На 25.1.2017 година (среда) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 61-та седница на Советот на Општината.

 • ВО ПОНЕДЕЛНИК 60 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  21.12.2016 10:19:32

  На 26.12.2016 година (понеделник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 60-та седница на Советот на Општината.

 • ВО ВТОРНИК 59 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  01.12.2016 12:54:58

  На 6.12.2016 година (вторник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 59-та седница на Советот на Општината.

 • ВО ПОНЕДЕЛНИК 58 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  17.11.2016 11:29:40

  На 21.11.2016 година (понеделник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 58-та седница на Советот на Општината.

 • УТРЕ 57 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  02.11.2016 13:46:20

  На 3.11.2016 година (четврток) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 57-та седница на Советот на Општината.

 • ВО ПОНЕДЕЛНИК 56 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  12.10.2016 13:23:21

  На 17.10.2016 година (понеделник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 56-та седница на Советот на Општината.

 • ВО ПЕТОК 55 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  13.09.2016 10:24:43

  На 16.9.2016 година (петок) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 55-та седница на Советот на Општината. На дневниот ред на седницата се следните точки:

 • ВО ПЕТОК 54 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  22.08.2016 10:00:36

  На 26.8.2016 година (петок) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 54-та седница на Советот на Општината.

Актуелно

img
img img

Видео