• ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА ИЗГРАДБА НА ТЕНИСКИ СПОРТСКИ ЦЕНТАР ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ

    27.12.2016 11:41:42

    Во присуство на министерот за финансии, Кирил Миноски, денеска, 27.12.2016 година, во Кабинетот на градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски, беше објавено дека е потпишан Договор за изградба на Тениски центар покрај кејот на реката Вардар, преку јавно приватно партнерство со фирмата што победи на тендерот, „Тенис парк“.

  • ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА ОД РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

    17.06.2015 09:46:41

    Утре, 18.6.2015 година (четврток) со почеток од 14:00 часот, во просториите на ООУ „Блаже Конески“ ќе се одржи презентација на активните мерки и програми, коишто се достапни преку Агенцијата за вработување на Република Македонија.

Актуелно

img
img img

Видео