Урбани заедници

 

Урбани и месни заедници - 1

Урбани и месни заедници - 2

 

 УЗ БИСЕР

 

Марија Трајчевска

Телефон:075/316 526

Адреса: Јане Сандански 70/1 (ТЦ „БИСЕР")

e-mail:marija.nikolova@aerodrom.gov.mk


 МЗ ДОЛНО ЛИСИЧЕ

 

Тони Здравевски

Телефон: 075/316 521

Адреса: ул. 20 бб (последна автобуска на број 31)

e-mail: toni.zdravevski@aerodrom.gov.mk


УЗ ГОРНО ЛИСИЧЕ ЗАПАД

 

Новица Величковски

Телефон: 075/316 523,  2438 890

Адреса: Тодор Чангов 20/6

e-mail: novica.velickovski@aerodrom.gov.mk


УЗ ГОРНО ЛИСИЧЕ СЕВЕР

 

Весна Поптрпева

Телефон: 075/316 511, 2438 891

Адреса: Тодор Чангов 20/6

e-mail: vesna.poptrpeva@aerodrom.gov.mk


УЗ ГОРНО ЛИСИЧЕ ЈУГ

 

Љубица Јаневска

Телефон: 075/316 514,  2438 885

Адреса: Горно Лисиче бб (во близина на ОУ Гоце Делчев)

e-mail: ljubica.janevska@aerodrom.gov.mk


УЗ ЈАНЕ САНДАНСКИ

Јовица Глигоровски

Телефон:075/316 527

Адреса: Јане Сандански 70/1 (ТЦ „БИСЕР")

e-mail:jovica.gligorovski@aerodrom.gov.mk


УЗ МИЧУРИН

 

 

Татјана Тошева

Телефон: 072/218 170,

Адреса: Венијамин Мачуковски бб (во близина на играорно друштво Танец)

e-mail: tatjana.toseva@aerodrom.gov.mk


УЗ НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ

 

Никола Анѓелевски

Телефон: 075/316 520

Адреса: Димитар Туриманџиевски (ТЦ Лисиче)

e-mail: nikola.angelevski@aerodrom.gov.mk


УЗ НОВО ЛИСИЧЕ

 

Марина Јовчева

Телефон: 072/218 181

Адреса: Видое Смилевски-Бато, 71А (во Спортскиот центар „Марко Божиновски“)

e-mail:marina.jovceva@aerodrom.gov.mk 

 

УЗ ОСТРОВО

 

Татјана Тошева

Телефон: 072/218 170,

Адреса: Кузман Јосифовски-Питу 17, локал 41

e-mail: tatjana.toseva@aerodrom.gov.mk

 

 

УЗ СТАР АЕРОДРОМ

 

Ненад Павиќ

Телефон: 075/316-517, 2465-719

Адреса: Васко Карангелески бб (спроти игралиштето Сан Сет)

e-mail: nenad.pavik@aerodrom.gov.mk

 

Актуелно

img
img img

Видео