Е-услуги

 Општина Аеродром во моментов работи на имплементација на проект за електронски услуги за граѓаните. 

Наскоро до листата на услуги ќе може да се пристапи преку банерот поставен на левата страна на општинската веб-страница.

Актуелно

img
img img

Видео