ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 21 И 22 ЈАНУАРИ 2023 ГОДИНА

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

 

 

сабота

09:00 - 10:00

  Миа Љушевска

Оливер Љушевски

  Дејан Трајков

Никола Атанасовски 

сабота

12:00 - 13:00

Илија Еленов

Мирослав Илиевски  

Ивана Пецакова

Александра Пецаков

сабота

13:00 - 14:00

   Димче Белчовски

Даријан Белчовски 

Зоран Гавровски

Теона Гавровска  

сабота

14:00 - 15:00

Александра Симева

Вангел Симев

Дарко Димитровски

Александар Ицковски  

сабота

16:00 - 17:00

 

 

недела

08:00 - 09:00

 

 

недела

09:00 - 10:00

 

 

недела

12:00 - 13:00

Димче Белчовски

Даријан Белчовски 

Ивана Пецакова

Александра Пецаков  

недела

13:00 - 14:00

Александра Симева

Вангел Симев

Дејан Трајков

Никола Атанасовски 

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Александар Ицковски 

Дарко Лазов

Ивица Игњатов

недела

16:00 - 17:00

  

 

 

Актуелно

img
img img

Видео