ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ДО 21 ЈАНУАРИ

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојните три викенди СЕ ОТКАЖАНИ поради новогодишните и божиќните празници.

Наредните бесплатни термини за тенис ќе бидат на 21 и 22 јануари, 2023 година.

 

30.12.2022

Општина Аеродром