ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради официјален тениски турнир што се организира на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“.

Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат од наредниот викенд.

 

16.12.2022

Општина Аеродром