ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 17 И 18 СЕПТЕМВРИ, 2022

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Емилијан Новевски

Владимир Начевски  

Маја Винокиќ

Тома Винокиќ

сабота

09:00 - 10:00

Александра Мирческа

Олег Мирчески

Илија Еленов

Мирослав Илиевски  

сабота

12:00 - 13:00

Владимир Дојчинов

Ристо Дојчинов

Калин Митевски

Даријан Белчовски

сабота

13:00 - 14:00

Ева Созовска

Благица Созовска

Дејан Трајков

Никола Атанасовски

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Александар Ицковски

Бранко Прља

Иван Прља

сабота

16:00 - 17:00

Александар Спировски

Фирооз Фироозманд

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

недела

08:00 - 09:00

Горан Наумовски

Игор Стојановски

Сања Николвска

Дејан Николовски

недела

09:00 - 10:00

Јане Мирчески

Огнен Мирчески

Марјан Келемен

Леон Келемен

недела

12:00 - 13:00

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

 Петар Ренџов

 

недела

13:00 - 14:00

Ненад Милошевиќ

Борис Димковски

Методија Митревски

Калин Митевски

недела

14:00 - 15:00

Дарко Лазов

Јован Трајков

Миа Љушевска

Снежана Михајлов

недела

16:00 - 17:00

  Роберт Димитриевски

Тони Димитриевски

Ристе Стафанов

Дамјан Стефанов

Актуелно

img
img img

Видео