В понеделник петта седница на Советот на Општина Аеродром

 

На 10.1.2022 година (понеделник) со почеток во 16:30 часот онлајн ќе се одржи петтата седница на Советот на Општина Аеродром.

На дневниот ред на седницата е следнава точка:

1.    Предлог-одлука за утврдување на вредност на бодот за платите на државните  службеници за 2022 година

 

5.1.2022

Општина Аеродром

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео