ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ за претстојните три викенди СЕ ОТКАЖАНИ поради новогодишните и божикните празници.

Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат за викендот на 22 и 23 јануари 2022 година.

 

31.12.2021

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео