Крводарителска акција во црквата „Св. Петар и Павле“

Во вторник, 27 јули, ќе се организира традиционална крводарителска акција во црквата „Св. Петар и Павле“ во Горно Лисиче.

Акцијата е во организација на Црвен крст на Република Северна Македонија - Општинска организација Кисела Вода и Институтот за трансфузиска медицина од 17 до 20 часот.

Ги покануваме сите заинтересирани граѓани да ја искажат својата хуманост и да бидат дел од најблагородниот и најхуман чин и да спасат нечиј живот!

23.7.2021

Општина Аеродром