ЈАВЕН ПОВИК за формирање Иницијативен одбор за конституирање Локално собрание за млади на Општина Аеродром

 

ЈАВЕН ПОВИК

  за формирање Иницијативен одбор за конституирање Локално собрание за млади на Општина Аеродром

 

Образец

Актуелно

img
img img

Видео