1 Април во Аеродром

 

Голем број дечиња денеска донесоа голема радост и свежина по парковите и улиците во Аеродром по повод 1 Април – Денот на шегата.

Децата облечени во различни костими во шарени бои прошетаа заедно со своите родители, баби и дедовци и го одбележаа овој ден со почитување на сите мерки во услови на пандемија од Ковид-19.

 

1.4.2021

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео