Утре продолжува акцијата за чистење на Аеродром

                 По успешно изведената акција за чистење на Лисиче минатата сабота, утре комуналните служби на Општина Аеродром продолжуваат со чистење на потегот по должината на булевар „Јане Сандански“.

            Со целата расположлива механизација на општината и со вклучување на новите машини за чистење, ќе се отстранува комуналниот отпад од јавните површини, што опфаќа метење, стругање и собирање лисја и гранки од плочниците, патеките, паркинзите и парковите, како и расчистување на депониите.

            Да придонесеме сите за почист и поубав Аеродром!

27.11.2020

Општина Аеродром

            

Актуелно

img
img img

Видео