Листа за бесплатно користење на тениските терени за 19 и 20 септември, 2020

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Емилијан Новев

Влатко Нацевски

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

сабота

09:00 - 10:00

Силвана Ристовска

Билјана Котевска

Славе Еленовски

Влатко Милчевски

сабота

12:00 - 13:00

Дарко Лазов

Мане Пиперевски

Дамјан Станојловиќ
Дарјан Станојловиќ  

сабота

13:00 - 14:00

Владимир Петрески

Христијан Петрески

Владимир Стојановски

Лука Стојановски

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

Лазар Мицев

Александар Трендов

сабота

16:00 - 17:00

Петар Смилески

Бојан Смилески

Тони Димитриевски

Роберт Димитриевски

недела

08:00 - 09:00

Љупчо Зафировски

Илија Остојчиќ

Владимир Дојчинов

Ристо Дојчинов   

недела

09:00 - 10:00

Бојан Деспотоски

Гораст Поповски

Дејан Блажески

Горан Гермовски

недела

12:00 - 13:00

Борче Наунов

Александар Делевски

Никола Јанкуловски

Маркијан Јанкуловски  

недела

13:00 - 14:00

  Томе Рисафов

 

Александра Мирческа

Јане Мирчески

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

Леон Келемен

Тихомир Келемен

недела

16:00 - 17:00

Ристе Стефанов

Дамјан Стефанов

Владо Делевски

Марија Јаневска

Актуелно

img
img img

Видео