Ново детско катче спроти „Скопјанка“

 Најмладите добија ново уредено детско игралиште спроти ТЦ „Скопјанка“ во населбата Мичурин.

Детското катче е опремено со нови реквизити и нова урбана опрема што гарантира безбедна игра.

 

29.7.2020

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео