Се чисти депонијата во Бановина

 

Комуналните служби на Општина Аеродром деновиве спроведуваат акција за расчистување на дивата депонија во местото познато како Бановина во Горно Лисиче.

Со цел зачувување на животната средина, Општина Аеродром апелира до граѓаните да се однесуваат совесно и да не фрлаат отпад на јавни површини и надвор од соодветните места за отпад, во спротивно, следуваат казни согласно со  законот.

21.7.2020

Општина Аеродром

 

 

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео