Откажани бесплатните термини за тенис за претстојниов викенд

 Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради одржување семинар на терените. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат повторно за наредниот викенд.

 

26.6.2020

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео