Благодарници за наставниците што учествуваа во „ТВ-училница“

 

Општина Аеродром им додели благодарници на наставниците што се вклучија во реализација на проектот „ТВ-училница“.

Овој проект е правен и приспособен според наставната програма на основните училишта и изобилува со забавни елементи, со цел најмладите да се вклучат и да учествуваат во неа. „ТВ-училница“ се емитува секојдневно на јавниот сервис и претставува дополнување на воспитно-образовниот процес во основните училишта.

Наставниците изразија благодарност и посочија дека секоја новина во образованието за нив претставува предизвик и можност како за нивни личен развој, така и за надградба во образовниот процес.

Благодарници им се доделени на наставниците:

1. Марина Спасовска – ООУ „Димитар Македонски“

2. Добрила Дукоска-Илиоска – ООУ „Ѓорѓија Пулевски“

3. Марија Биковска – ООУ „Ѓорѓија Пулевски“

4. Теодора Ингилизовска – ООУ „Ѓорѓија Пулевски“

5. Анета Велкоска – ООУ „Браќа Миладовци“

6. Маја Глигоровска – ООУ „Браќа Миладиновци“

7. Ивана Краљевска – ООУ „Браќа Миладиновци“

8. Магдалена Петреска – ООУ „Лазо Ангеловски“

9. Деан Стојанов – ООУ „Блаже Конески“

10. Блашка Узунска – ООУ „Гоце Делчев“

11. Маја Вељиќ – ООУ „Гоце Делчев“

12. Сузана Павловска – ООУ „Гоце Делчев“

13. Лилјана Анчевска – ООУ „Гоце Делчев“

14. Лидија Манаскова – ООУ „Гоце Делчев“

15. Марјан Чивчистов – ООУ „Александар Македонски“

16. Билјана Мирковиќ – ООУ „Блаже Конески“

17. Јадранка Клисарова – ООУ „Блаже Конески“

18. Софче Христовска – ООУ „Александар Македонски“

19. Оливера Божинова – ООУ „Димитар Македонски“

20. Душко Петковски – ООУ „Ѓорѓија Пулевски“

21. Сања Станисавовска – ООУ „Љубен Лапе“

22. Каролина Насковска – ООУ „Димитар Македонски“

 

19.5.2020

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео