Се реконструираат две детски игралишта во Долно Лисиче

За безбедна игра на дечињата, го реконструираме детското игралиште во Долно Лисиче.

Утре започнуваме со реконструкција на детското катче „Наше маало“ во Долно Лисиче.

Продолжуваме со обнова на игралиштата и на други локации низ Аеродром.ре започнуваме со реконструкција на детското катче „Наше маало“ исто во Долно Лисиче.
Продолжуваме со обнова на игралиштата и на други локации низ Аеродром.

12.5.2020

 

Општина Аеродром

Продолжуваме со обнова на игралиштата и на други локации низ Аеродром.

 

 

Актуелно

img
img img

Видео