СООПШТЕНИЕ

 Ги информираме граѓаните дека Архивата на Општина Аеродром работи секој ден од 8:30 до 14:00 часот освен сабота и недела.

Ги молиме граѓаните без значајна потреба да не доаѓаат во Општината, туку за сите потребни информации да се обратат на тел. 2401-559 или по електронски пат на odnosi.so.javnost@aerodrom.gov.mk

Актуелно

img
img img

Видео