Почна онлајн-наставата во сите училишта и градинки во Аеродром

 Училиштата и градинките во Општина Аеродром имаа успешен почеток на алтернативниот начин на настава, т.н. онлајн-настава, користејќи ја  платформата Гугл класрум (Google classroom).

Речиси сите ученици го прифатија овој начин на е-настава и пристапија кон извршување на своите задачи зададени од нивните наставници.

Овој вид настава се применува како резултат на вонредните услови на територијата на државата предизвикани од болеста КОВИД-19.

23.3.2020

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео