Вашата крв спасува живот, придружете ни се!

Општина Аеродром и Црвен крст на Кисела Вода организираат крводарителска акција утре, 11.2.2020 година (вторник), од 9:00 до 13:30 часот во просториите на Општината.

Кон акцијата ќе се придружат дел од вработените во Општината, како и градоначалникот Златко Марин, како мотивација за повеќекратните дарители да продолжат со хуманиот чин.

Општината ги поканува сите заинтересирани хумани луѓе и крводарители да се вклучат во акцијата за дарување крв и да помогнат во спасување нечиј живот.

Општина Аеродром

10.2.2020

 

Актуелно

img
img img

Видео