С О О П Ш Т Е Н И Е

Општина Аеродром формира посебна комисија, која денеска изврши увид на топлиот оброк што почна да се служи од минатата недела во сите основни училишта.

Притоа е констатирано дека храната се служи топла, во чинии од инокс, а учениците се задоволни од нејзиниот вкус и количина.

            Комисијата е формирана по големиот број шпекулации што се појавија деновиве во врска со квалитетот на храната.

4.2.2020 г.

Општина Аеродром

 

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео