Дел од проектот на новите детски игралишта

Ви претставуваме дел од проектот на новите детски игралишта што наскоро ќе почнат да се градат во Аеродром:

-       - во паркот „Нирнберг“ во Ново Лисиче

-       - на ул. „Методија Шаторов-Шарло“ зад градинката „Калинка“ во Стар Аеродром

-       - зад ТЦ „Бисер“ меѓу трите кули.

Ги уредуваме и ги реконструираме сите детски игралишта и во другите делови на Општината.

Обезбедуваме услови за безгрижна и безбедна детска игра.

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео