Ја одржуваме чистотата и се грижиме за хигиената во секој дел од Аеродром

Ја одржуваме чистотата и се грижиме за хигиената во секој дел од Аеродром.


Комуналните служби вчера работеа покрај булеварите „Видое Смилевски Бато“, „АСНОМ“, „Јане Сандански“ како и во трговскиот центар во населбата Лисиче и на улиците „Гаврил Радомир“ и „Димитар Македонски“.

 

Актуелно

img
img img

Видео