Есенско чистење на улиците во Аеродром

Комуналните служби на Општина Аеродром континуирано и тековно работат на расчистување на улиците од отпад, на кастрење на гранките на дрвјата и миење на улиците на повеќе локации низ Општината.

            Деновите со есенско чистење беа опфатени улицата „Ѓорги Капчев“, сервисните улици во Стар Аеродром, Реонски центар и Мичурин. Оваа динамика ќе продолжи и понатаму, а на располагање е целата механизација за чистење.

            Наша одговорност е да се грижиме за хигиената на сите површини на територијата на Општина Аеродром и да придонесеме за почиста животна средина.

8.10.2019 г.

Општина Аеродром

 

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео