Трговскиот центар во Лисиче добива целосно ново осветлување

 Трговскиот центар во населбата Лисиче деновиве ќе добие целосно ново осветлување.

            Старите и дотраени светилки ќе се заменат со нови 108 лед-рефлектори и светилки, кои се и енергетски поефикасни.

            Општина Аеродром за новото осветлување издвои околу 2 милиона и 200 илјади денари.

            5.3.2019

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео