Новогодишни пакетчиња за децата од здружението „Во мојот свет“

 Денеска градоначалникот Златко Марин ги посети дечињата од здружението на граѓани за третман на лицата со аутизам, АДХД и Аспергеров синдром „Во мојот свет“. На средбата им подари новогодишни пакетчиња и им посака среќни празници и година исполнета со многу љубов и радост.

31.12.2018 г.

Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео