Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 24 и 25 ноември, 2018

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Владимир Дојчинов

Ристо Дојчинов

 

сабота

09:00 - 10:00

Горан Наумовски

Горјана Наумовска

 

сабота

12:00 - 13:00

Милена Ристевска

Горан Ристевски

Ѓорѓи Христов

Марјан Велковски

сабота

13:00 - 14:00

Иван Тодоровски

Марија Тодоровска

Марјан Михајловски

Огнен Христов

сабота

14:00 - 15:00

Горан Станковски

Дарко Лазов

Тони Димитриевски

Роберт Димитриевски

сабота

16:00 - 17:00

Борче Наунов

Илија Трипуновски

 

недела

08:00 - 09:00

Андреј Спасовски

Давид Спасовски

 

недела

09:00 - 10:00

 

 

недела

12:00 - 13:00

Ирена Велковска

Горан Велковски

Наташа Наумовска

Иво Наумовски

недела

13:00 - 14:00

Никола Петровски

Соња Петровска

Горан Станковски

Дарко Лазов

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Влатко Јаневски

Тони Димитриевски

Роберт Димитриевски

недела

16:00 - 17:00

 

 

Актуелно

img
img img

Видео