Екипата од ООУ „Александар Македонски“ победник на противпожарниот квиз-натпревар

 Екипата од ООУ „Александар Македонски“ е победник на квиз-натпреварот за противпожарна заштита на кој учествуваа екипи од сите осум училишта од Општина Аеродром.

            Победничката екипа ќе учествува на регионалниот квиз во организација на Противпожарниот сојуз на Град Скопје, што ќе се одржи на 14 ноември.

            Квиз-натпреварот што се одржа по 34-ти пат е во организација на Општинскиот противпожарен сојуз - Аеродром. Исто така, годинава во рамките на овој натпревар беше организиран и конкурс за ликовни и литературни творби.

 

            6.11.2018

            Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео