ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА ОД РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

Утре, 18.6.2015 година (четврток) со почеток од 14:00 часот, во просториите на ООУ „Блаже Конески“ ќе се одржи презентација на активните мерки и програми, коишто се достапни преку Агенцијата за вработување на Република Македонија.

Презентацијата е наменета за информирање на невработените лица, но и за фирмите кои сакаат да вработат лица од ранливите категории.

Ги покануваме граѓаните, кои сакаат да присуствуваат на настанот, да се пријават на е-маил адресата: marjan.kelemen@aerodrom.gov.mk или на телефонскиот број 2401-542.

 

            17.6.2015

            Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео