ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

 ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради годишните одмори. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат веќе од наредниот викенд.

 

3.8.2018

Општина Аеродром