Нова подлога за детските игралишта

Општина Аеродром деновиве врши реконструкција на оштетените детски игралишта. Се поставува гумена подлога за поголема безбедност на дечињата, а се обновуваат и реквизитите.

Исто така, продолжува и тековното одржување на детските игралишта на територијата на Општината.

 

29.6.2018

Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео