П О К А Н А за брифинг

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, утре,  19.12.2017 година (вторник), во 11:00 часот во Кабинетот на градоначалникот на Општина Аеродром ќе одржи брифинг.

Тема на брифингот ќе биде презентација на мерки против загаденоста на воздухот.

Ги покануваме редакциите на печатените и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар) да го проследи настанот.

 

               18.12.2017

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео