П О К А Н А за прес-конференција

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, утре, 21.11.2017 година (вторник) во 12:00 часот во просториите на Општината, ќе одржи прес-конференција, заедно со директорот на Управата за водење матични книги, Ѓоко Котевски.

Тема на прес-конференцијата ќе биде отворање подрачна канцеларија на Управата за водење матични книги во просториите на Општина Аеродром.

Ги покануваме редакциите на печатените и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследи настанот.

 

               20.11.2017

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео