Во рамки на Светската недела на детето

„СРНИЧКИТЕ“ ДЕЛЕА ПОРАКИ ЗА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА

Дечињата од градинката „Срничка“, клон „Чекорче“, ја одбележуваат Светската недела на детето со многубројни активности посветени на детските права.

 Во рамки на активностите за одбележување на неделата на децата, дечињата од градинката денеска, 2.10.2017 година, делеа пораки на случајните минувачи од општината, а исто така ќе се запознаат со нивните права и ќе учествуваат во музички хепенинзи.

 

2.10.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео