ПОКАНА за прес-конференција

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски, утре, 23.8.2017 година (среда), во 14:00 часот, ќе одржи прес-конференција во својот Кабинет, на која ќе даде отчет за сработеното во текот на неговиот втор мандат од 2013 до 2017 година.

               На прес-конференцијата ќе присуствува и претседателот на Советот на Општина Аеродром, Виктор Камилоски.

               Ги покануваме редакциите на печатените и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследи настанот.

 

               22.8.2017

               Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео