НОВИ ЦВЕЌИЊА НА УЛИЦАТА „ТОШЕ ПРОЕСКИ“

Деновиве, јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ насади повеќе видови ново цвеќе на детската улица „Тоше Проески“, меѓу кои тагетес, далиа и винка.

Апелираме до граѓаните да не ги уништуваат и да не ги крадат цвеќињата, а доколку видат некој да ги уништува и краде да пријават во полиција.

 

9.6.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео