ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски ќе одржи прес-конференција утре, 27.12.2016 година (вторник), во 11:00 часот во Кабинетот на градоначалникот на Општина Аеродром.

Тема на прес-конференцијата е потпишување Договор за изградба на нови тениски игралишта покрај кејот на реката Вардар, а на настанот се очекува да присуствува и министерот за финансии, Кирил Миноски.

Ги покануваме редакциите на пишаните и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

                                                               

26.12.2016

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео