Градинки

Буба Мара

Градинката е основана во 1994 година и во неа престојуваат 338 деца.

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Ново Лисиче

Адреса

бул. АСНОМ бб

Е-маил

gradinkabubamara@yahoo.com

Веб-страница

www.gradinkabubamara.org.mk

Телефон

2434-530

Факс

2434-530

Директор

Весна Босиљанова

 

Актуелно

img
img img

Видео