Градинки

Срничка – клон „Бамби“

Во градинката престојуваат 273 деца.

 

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Јане Сандански

Адреса

бул. „Јане Сандански“ бр. 44

Е-маил

gradinkasrnicka@gmail.com

Веб-страница

http://www.srnicka.com/

Телефон

2450-849

Факс

/

Директор

Јоаким Димулков

 

Актуелно

img
img img

Видео