Средни училишта

Владо Тасевски

Тип на образовна институција

Средно училиште

Населба

Аеродром

Адреса

бул. „Трета Македонска бригада“ бб

Е-маил

 

Веб-страница

http://vladotasevskiad.schools.edu.mk

Телефон

2400-040

Факс

/

директор

Александар Сибиновски