Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

 

Општина Аеродром деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром.

Станува збор за патеки што се наоѓаат меѓу зградите на улица „Коста Новаковиќ, со површина од 3 500 квадратни метри, со павер-елементи во боја и со нови рабници.

Општина Аеродром и во наредниот период ќе продолжи со реконструкција и изградба на целосно нови пешачки патеки на ниво на целата територија.

16.10.2020

Општина Аеродром

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео