Дезинфекциски средства и држачи за сите влезови на зградите

Општина Аеродром обезбеди дезинфекциски средства и држачи за влезовите на станбените згради.
Сите заинтересирани заедници на станари и управители на станбените згради од денеска можат да се пријават на мејлот odnosi.so.javnost@aerodrom.gov.mk каде што треба да остават и телефон за контакт, по што ќе бидат повикани да ги подигнат средствата и држачите од просториите на Општина Аеродром.
Ова се дел од мерките што ги презема Општина Аеродром за превенција и заштита од КОВИД-19.

24.3.2020

Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео