Откажани бесплатните термини за тенис до 20 јануари

 Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ СЕ ОТКАЖАНИ поради новогодишните празници и училишниот распуст. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат по 20 јануари.

 

3.1.2020

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео