Асфалтирани краци на булеварот „Трета македонска брогада“

Општина Аеродром ги реконструира и ги асфалтира краците на „улица 3“ на булеварот „Трета македонска бригада“, во непосредна близина на средното училиште „Димитар Влахов“.


Со забрзана динамика ја уредуваме патната инфраструктура и го олеснуваме секојдневното функционирање на жителите.

29.7.2019 г.

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео