Почна големата еко акција

Општина Аеродром во соработка со Град Скопје и јавните претпријатија денеска ја почна големата акција за чистење на целата територија на Општината. Во чистењето се вклучени 80 работници, како и општинската администрација и доброволци граѓани на Општина Аеродром.

 

Актуелно

img
img img

Видео