Реконструкција на паркинг во Аеродром

 Почнаа градежните активности за реконструкција на паркингот на бул. „Јане Сандански“ во непосредна близина на детската градинка „Бамби“. Општина Аеродром активно работи на подобрување на условите за живот на граѓаните.

            17.6.2019 г.

            Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео