Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 15 и 16 јуни 2019

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

 

 

сабота

09:00 - 10:00

Горан Наумовски

Горјана Наумовска

 

сабота

12:00 - 13:00

Един Пацарис

Златко Наумовски

 

сабота

13:00 - 14:00

Игор Соколовски

Дејан Трајков

Вангел Поповски

Владимир Соколовски

 

сабота

14:00 - 15:00

Мартин Русевски

Алек Михајловски

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

сабота

16:00 - 17:00

Александра Симева

Вангел Симев

Владимир Стојановски

Анастасија Стојанова

недела

08:00 - 09:00

Христијан Димитровски

Влатко Нацевски

Анастасија Стојановска

Зорица  Стојановска

недела

09:00 - 10:00

Дејан Блажески

Горан Гермовски

Никола Георгиев

Тони Георгиев

недела

12:00 - 13:00

 

 

недела

13:00 - 14:00

 

 

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

 

недела

16:00 - 17:00

Александра Симева

Вангел Симев

Игор Соколовски

Дејан Трајков

Вангел Поповски

Владимир Соколовски

Актуелно

img
img img

Видео